Стали відомі останні слова Ніни Матвієнко: про що вона просила українців (відео)

Читать на русском
Автор
5186
Ніна Матвієнко залишила "заповіт" українцям
Ніна Матвієнко залишила "заповіт" українцям. Фото Скріншот YouTube

Дочка артистки оприлюднила останні слова матері перед смертю

Дочка Народної артистки України Ніни Матвієнко, яка померла у жовтні 2023 року, Тоня Матвієнко оприлюднила останні слова матері. У своїх повідомленнях доньці Ніна Митрофанівна, коли вже розуміла, що наближається кінець її життя, зі сльозами просила молитися за Україну.

Фрагменти аудіоповідомлень зі словами Ніни Матвієнко про Україну оприлюднили в інтерв’ю, яке Тоня дала Олексію Суханову. У цих повідомленнях артистка розмірковувала про своє життя та просила молитися за Україну.

"Любила життя! Тільки сама не встигла нажитися. Поки заробляла, поки бігала, не побачила, коли воно закінчилося так швидко", — каже Ніна Митрофанівна в одному з аудіоповідомлень.

У своїх повідомленнях Народна артиста шкодує, що не ходила до лікарів на обстеження. Хоч і визнає, що її нічого особливо не турбувало, вона почувала себе добре.

Ніна Матвієнко, Тоня Матвієнко

Також Ніна Матвієнко висловила свою щиру любов до України та просила молитися за неї:

"Моліться за Україну. Вона варта цієї молитви… Я вперше відчула, що я її дитина… Пробач… Якби могла, притиснула б до серця всю-всю-всю. Там стільки квітів для неї всередині. Стільки ніжності і болю. Матінко… всю цю святу земельку. Кожен день з нею говорила. Кожен день. Просила поносити мене подовше", — говорила Ніна Матвієнко в одному зі своїх останніх аудіоповідомлень.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Тоня Матвієнко після смерті мами присвятила їй зворушливу пісню. З’явилось відео.