Зірка серіалу "Величне століття" влаштувала свято доньці у стилі російської "Маші і ведмедя" та нарвалась на критику (фото)

Читать на русском
Автор
800
Мер’єм Узерлі з донечкою
Мер’єм Узерлі з донечкою. Фото instagram.com/meryemuzerlimeryem/

Мер’єм Узерлі продумала все до деталей, аби свято нагадувало російський мультсеріал "Маша і ведмідь"

Турецько-німецька акторка Мер’єм Узерлі, яка блискуче зіграла Хюррем Султан в серіалі "Величне століття", влаштувала свято доньці в стилі російського мультфільму "Маша і ведмідь". Акторку запідозрили в тому, що вона підтримує країну-агресорку.

Знаменитість у себе на сторінці в Instagram виклала світлини, де все створено в стилі російського мультфільму, який здобув неабияку популярність. Неозброєним оком видно, що Мер’єм Узерлі продумала все до деталей.

Мер’єм Узерлі
Акторка захопилася російським мультфільмом

Яскравий торт з головними героями мультфільму, кульки, інтер’єр. Сама ж Узерлі одяглася відповідно як Маша та тримала на руках свою маленьку копію – донечку, якій виповнилося три рочки.

Донька
Донечці виповнилось три роки
Торт
Святковий торт

Підписники по-різному відреагували на ідею знаменитості. Багато хто побачив у задумі Мер’єм проросійські настрої та підтримку рф, яка напала на Україну. А шанувальники творчості акторки вважають, що це лише мультик, який любить її донька, тому ніяких підступних намірів та думок тут немає.

  • "Всі українці точно в ній розчарувалися"
  • "А я ж казала, що Хюррем росіянка"
  • "Спочатку подумала, що мене глючить"
  • "Неочікувано"
  • "Russia is terrorist state"
  • "Як чудово! Маша і ведмідь"

Раніше "Телеграф" писав, що Леся Нікітюк перевтілилася в Роксолану. Телеведуча зробила яскраву зачіску.