Найсексуальніша співачка: Міша Крупін "накинув оком" на Злату Огневич (відео)

Читать на русском
Автор
1846
Міша Крупін заявив про свою симпатію до Злати Огневич
Міша Крупін заявив про свою симпатію до Злати Огневич. Фото Колаж "Телеграф"

Артист розповів про недавнє знайомство зі Златою Огневич

Відомий український виконавець і фронтмен гурту "Корупція" Міша Крупін, який після скандалу в Одесі заявив про тимчасове припинення музичної кар’єри, "накинув оком" на співачку Злату Огневич. Артист назвав свою колегу по цеху найсексуальнішою українською співачкою.

Про це Михайло Крупін розповів у рубриці "33 питання" на радіо "Люкс ФМ".

На запитання про те, хто на сьогоднішній день для нього найсексуальніша селеба в Україні, Міша Крупін відповів, що це Злата Огневич. На уточнююче запитання, чи подобається йому Злата, він просто відповів: "Так".

Злата Огневич
Злата Огневич

Також артист зазначив, що лише нещодавно познайомився з Огневич і поділився історією їхнього знайомства.

"Ми нещодавно познайомилися. Це на радіо сталося. Тобто ми так заочно були знайомі, в студії одній писалися, а потім познайомилися на радіо", — розповів Михайло Крупін.

При цьому виконавець ствердно відповів на запитання про те, чи є в його житті кохана жінка. Проте вирішив не розкривати її особистість, натякнув лише, що вона не є публічною особою.

Також у цьому бліц-інтерв’ю Міша Крупін зізнався, що раніше допускав зради у відносинах, але не вважає, що це добре. Він переконаний, що "ходити наліво" можна тільки в тому випадку, якщо пара домовилася про вільні відносини, а якщо такого договору не було, то це нечесно стосовно один одного.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Злата Огневич поділилася відео з відпочинку та нарвалася на хейт у мережі. Проте співачка дуже спокійно відреагувала на критику фоловерів.