Про парад у Москві: Бідненько. Росіяни будуть незадоволені - Олексій Копитько

Читать на русском
Автор
3529
Особливої помпезності цього року на Червоній площі чекати не доводилося
Особливої помпезності цього року на Червоній площі чекати не доводилося. Фото росЗМІ

Радник міністра оборони України Олексій Копитько розповів про свої враження від "перемоги" в Москві — путінського параду до 9 травня

Подивився я ваш парад одним оком. Найяскравіше:

1. Згадка промови бункерного діда китайських воїнів, які билися з японським мілітаризмом. А потім репліка диктора під час проходження коробки з Примор’я про те, як воїни Тихоокеанського флоту звільняли Сахалін та Курильські острови. Якось надто з натиском. Мабуть, сильно нервують. Бо бригаду морської піхоти наші обнулили вже двічі. Навіть кулеметний полк із Курил має втрати.

2. Сумний пюрер. Дуже сумний сутулий пюрер, який плівся у хвості гурту гостей параду. Таке враження, що він справді нездоровий і його силою тягли до Москви. На тлі виділеного йому в пару нового туркменбаші виглядав не дуже добре. Переживаю.

3. Спецназ. "Іскандер-М". З-400. "Ярс". І все. А де, вибачте за вираз, "Армата"? Не кажучи вже про авіацію, яку налякали невідомі безпілотники (вирішили без авіації, щоби своя ж ППО не наробило лиха). Виглядало як демонстрація останніх козирів. Очевидно, хотіли, щоб було скромно, але зі смаком — "тиха розкіш". Думаю, роснарод буде не дуже задоволений. Бо біднувато, немає колишньої сили.

4. Найстрашніше — всі ці коробки поки що живих і цілих суворовців-нахімовців-курсантів. Дід, що бадьориться, і ті, хто сидів на парадній трибуні (пропагандисти в тому числі), їх усіх поховають, якщо затримаються при владі.

Коротше, нам своє робити. Справжній парад ще попереду.

Джерело: Telegram-канал Олексія Копитько.

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.