До російських вождів починає доходити, що оборону вже треба тримати в рф. І не в якійсь Чечні, а під Москвою - Олексій Копитько

Читати російською
Автор

Радник міністра оборони України Олексій Копитько вказав на дива атаки БПЛА на російську столицю

Якщо подивитися на карту, дуже важко не помітити концентрацію точок прильоту невідомих безпілотників у секторі на захід від Москви. Тих, безпілотників, що зафіксовані та визнані.

Картинка свідчить, що ініціатори атаки били не по Москві. А в основному — по скупченнях жител найдорожчих росіян.

У тому числі – по району зосередження приватних та офіційних резиденцій тулубів, які приймають рішення. Гірки, Ново-Огарьово, Барвіха і т.д.

Звичайні москвичі налякані. Але важливі тулуби ще й спантеличені.

Враховуючи 1) вал напівофіційної інформації, що (як мінімум, частину) БПЛА запустили з Підмосков’я; 2) наявність більш ніж достатніх підстав бути незадоволеними авантюрами цих тулубів у багатьох дорогих росіян, атака на житла – це наступний рівень десакралізації після нападу російських БПЛА на нічний Кремль. Зробили замах на святе!

Я думаю, невиразне бурмотіння з приводу "штатної роботи ППО" і якісь дуже мляві інвективи у бік України пояснюються тим, що до росвождів починає доходити – основна ОЗБРОЄНА загроза режиму вже всередині Росії. Тримати оборону треба всередині Росії. І не в якійсь Чечні, а вже під Москвою.

Лавина глузування з боку звичайних росіян з приводу "атаки на Рубльовку" виявила глибину класової ненависті.

У сухому залишку.

Дуже дорогі росіяни отримали наочний доказ, що менш дорогі співвітчизники із задоволенням повісять їх на ліхтарях та пограбують нажите, як це було у Бучі, Ірпені та скрізь.

Тулуби, які приймають рішення, змушені змиритися, що табу на атаки на їхні тушки тепер знято остаточно.

Де-факто оголошено сафарі, в якому українцям доведеться встати у довгу чергу. Перші номери за право полювати на бункерного діда та його спільників – усередині Росії.

Джерело: пост Копитько у Facebook

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.