Міст через Керченську протоку – хронічно аварійний і користуватися ним небезпечно - Ігор Соловей

Читать на русском
Автор
2065
facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

Керівник Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, експерт-міжнародник Ігор Соловей пояснив "Телеграфу", чому росіянам не варто їхати до окупованого Криму

Справжні причини чергового інциденту, який стався 17 липня на т. з. "Кримському мосту", поки не відомі. А пояснення окупаційної адміністрації та керівництва держави-агресорки не варті довіри.

Важливо розуміти, що міст через Керченську протоку – незаконно збудована конструкція, що підлягає демонтажу. В’їзд до тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим через цей об’єкт – протиправний.

Ще з початку будівництва були серйозні застереження щодо якості та безпеки конструкції. Зараз зрозуміло, що міст через Керченську протоку – хронічно аварійний об’єкт, користуватися яким небезпечно.

Усі наші новини про вибухи на Кримському мосту ви можете прочитати в одному матеріалі.

росія не здатна забезпечити безпеку пересування та перебування у тимчасово окупованому Криму. До його звільнення нерезидентам рекомендується утриматися від візитів на півострів.

Інцидент на мосту через Керченську протоку кремль, ймовірно, використає для нових голослівних звинувачень та жестів, спрямованих на ескалацію та порушення міжнародних угод.

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.