Немає жодних армій та країн, на боці яких воює Дід Мороз - Кирило Данильченко

Читать на русском
Автор
698
Немає жодних армій та країн, на боці яких воює Дід Мороз

Блогер, публіцист та військовий експерт Кирило Данильченко відреагував на російські новини про мороз

Все ось ці заголовки з РФ — став на смерть капітан флоту, тому що на дачі відключили світло; впала мережа Подольська, бо котел патронного заводу накрився; блогер збирає замерзаючим пілотам на аеродромі Бєлгорода на дрова, вони про різне.

І про те, як у РФ вистачить грошей на тривалу війну, якщо в неї розсипається опалення в десятці міст за десяток кілометрів від МКАД. ВПК — драйвер економіки, так, особливо в Подільську, де знищили котел патронного заводу перепадами електрики.

І про те, що зима, як завжди, настала раптово. Ну і головне, про те, що собі брешуть лише ідіоти.

Немає жодних армій та країн, на боці яких воює Дід Мороз. Вся морозостійкість НАТО – це 7 рівнів одягу, намети, хімічні грілки, зимові пайки (Meal cold weather) та генератори.

Лижні патрулі датчан та канадців, норвезькі єгері, гірські частини Бундесверу, які можуть у лижі, не народилися з бонусом – плюс 20 до холодостійкості.

В Альянсі немислима ситуація, щоб у мінус 15 вночі через відсутність дров у стаціонарному аеродромі, де є кімната відпочинку пілотів, їм збирали на дрова.

Тому що там будуть вугільні грілки, сольові грілки, буде генератор, буде термобілизна та додаткові пайки. Пайки, які, до речі, не замерзають, зігрівають і мають додаткові напої, щоб уникнути зневоднення на морозі.

На півдні в Бєлгородській області в Росії замерзають льотчики, а на дачі під Пітером замерз капітан. Дід Мороз завжди воює на боці РФ my ass.

І це еліта армії, збирає на дрова. А не еліта просто стріляються якщо отримають тяжке поранення — нещодавно геть було парне самогубство. Не хочуть годинами доходити у снігу під підбитим БТР.

Брехня собі завжди ознака ідіотизму. Винятків не буває.

Джерело: пост Данильченка у Facebook

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.