“Vodafone” підіймає тарифи на 60 грн і скасовує "безлім" на Telegram

Читать на русском
Автор
10268
Популярний мобільний оператор проситиме значно більше гроші за свої послуги
Популярний мобільний оператор проситиме значно більше гроші за свої послуги. Фото picture-alliance/PhotoAlto/S. Olsson

Мобільний оператор "Vodafone" підіймає вартість тарифних планів та змінює кількість Інтернету в них.

Мобільний оператор "Vodafone" підіймає вартість тарифних планів подекуди на 60 гривень. Йдеться про передплатні плани, які вказані на сайті оператора. Зміни стосуються й контрактних, але у цьому випадку вони не значні. Тарифні плани подорожчають уже через тиждень, як і багато чого іншого, до прикладу, один із найпопулярніших серед українців продуктів.

Так, за інформацією оператора, з 10 лютого клієнтам "Водафон" варто чекати таких змін.

Тарифний план SuperNet Start змінюється зі 145 грн до 175 грн/місяць. Водночас оператора надасть більше Інтернету — з 10 до 15 ГБ. А за умови, якщо тариф проплачений наперед на пів року чи рік, його вартість не змінюється, а бонуси зростають. Online PASS буде доступний і надалі. До нього додаються Duolingo і Coursera. А ось Telegram більше не входитиме до безкоштовних додатків, а буде стягувати "мегабайти" згідно із пакетом послуг.

Тарифний план SuperNet Pro змінюється з 205 до 245 грн/місяць. Кількість Інтернету зросте з 25 до 30 ГБ. до Online PASS додаються Duolingo і Coursera, а також додаються Reddit і Canva. А Telegram більше не входитиме.

Користувачі тарифного плану SuperNet Unlim з 10 лютого платитимуть на 60 гривень більше — ціна зросте із 300 грн до 360/місяць. Водночас збільшиться обсяг інтернету на максимальній швидкості: з 50 до 60 ГБ, далі – 0,8 Мбіт/c. Якщо підключена послуга "Рік без абонплат", то до її закінчення тариф не зростатиме, а ось бонуси зростуть.

Абоненти з тарифом Joice платитимуть 170 грн замість 145 грн на місяць. Вартість тарифу з послугою Joice MAXXX становитиме 185 грн. А ось учасникам акції "Онлайн-спротив" тариф не зміниться до кінця акції — 135 грн. А після завершення становитиме 185 грн/міс.

Для абонентів контрактної форми тарифи не змінюються за виключенням одного — Телеграм виключають із переліку додатків, на які є безлімітний Інтернет. Натомість додають Duolingo і Coursera.

Тож тим, хто хоче заощадити на мобільному зв’язку, варто дізнатися, чому потрібно вимикати мобільний Інтернет на телефоні. Нагадаємо також, у минулому році зростання тарифів допомогло мобільним операторам отримати прибуток попри війну.