Більше 6 тисяч гривень отримають жителі трьох областей: які умови

Читать на русском
Автор
7621
Українська гривня
Українська гривня. Фото Національний банк України

Гроші будуть переведені через ПриватБанк

Українці продовжують отримувати соціальну допомогу. Однією з таких є допомога в розмірі 6600 гривень і розрахована вона лише для жителів трьох областей.

Як мовиться на сайті "ПриватБанк", громадяни зможуть отримати кошти від благодійного фонду Євангельської Реформаторської церкви Швейцарії (HEKS EPER). Гроші перераховуватиме українцям саме цей банк.

Хто отримає грошову виплату, яка її сума та куди звертатись

Вона буде надходити українцям, які проживають в Донецькій, Миколаївській та Херсонській областях.

Вони особисто мають подати заяву в пунктах реєстрації. Про відкриття пунктів реєстрації в зазначених областях організація повідомлятиме самостійно.

Виплата допомоги у сумі 6660 гривень на кожного члена сім’ї здійснюватиметься через платіжну систему PrivatMoney. Кошти автоматично перерахують на банківську картку або рахунок отримувача.

Якщо в отримувача немає зареєстрованої банківської картки або під час реєстрації він неправильно вказав її реквізити, він отримує смс повідомлення з контрольним номером переказу PrivatMoney. За цим номером кошти через платіжну систему PrivatMoney можна буде отримати в "Приват24", терміналах самообслуговування, банкоматі, відділенні "ПриватБанку" чи за телефоном 3700.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що українці, які проживають в Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській, Херсонській та Миколаївській областей можуть розраховувати на грошову допомогу.