Різав і ґвалтував одночасно: спливли деталі вбивства під Кривим Рогом

Читать на русском
Автор
4380
Тіло знайшли неподалік привокзальної площі
Тіло знайшли неподалік привокзальної площі. Фото Колаж "Телеграфу"

Зізнання чоловік зробив через кілька годин після затримання.

Напередодні в Апостоловому Дніпропетровській області жорстоко вбили місцеву мешканку. 29-річну дівчину зґвалтували, зарізали, а потім намагалися спалити тіло. Поліція затримала чоловіка – жителя Зеленодольська тієї ж області. Через деякий час він зізнався і в мережі з’явилися подробиці вбивства.

Їх оприлюднюють регіональні телеграм-канали.

За їхньою інформацією, рани, яких на тілі жертви було 12, чоловік наносив під час сексу. Коли вона померла його це не зупинило — він продовжив згвалтування анально. Після – підпалив тіло. Фото з місця злочину можна подивитися строго 18+ за посиланням, вміст містить сцени жорстокості.

Повідомляються також і дані про підозрюваного — його ідентифікували як Миколу Позігуна. Чоловік жив не один, а із громадянською дружиною. Має доньку. Працював вантажником у місцевому супермаркеті. У мережі чоловіка вже порівняли з Чікатіло і жалкують про відміну смертної кари.

Вбивство в Апостолово - думка людей

Поліція розпочала справу за статтею умисне вбивство. Про згвалтування правоохоронці не повідомляють. Вони також спростували раніше оприлюднену інформацію, що жертва була знайома з підозрюваним. За словами поліції, чоловік 1992 року народження та загибла були в одному з місцевих кафе, але до цього знайомі не були. Чоловікові вже вручили підозру у вбивстві, йому загрожує до 15 років за ґратами.

"Телеграф" раніше писав про вбивство у Києві — біля одного з ресторанів знайшли труп із трьома ножовими ранами в серці.