З усмішкою на вустах: затриманий Рябчук докладно розповів про вбивство товаришів по службі (відео)

Читать на русском
Автор
27420
Артемій Рябчук, який застрелив  людей у Дніпрі
Артемій Рябчук, який застрелив людей у Дніпрі. Фото https://images.novyny.live/

Зловмисник каятися у тому, що скоїв, потреби не вбачає

Уродженець Одеської області, солдат строкової служби Національної гвардії України Артемій Рябчук, якого оперативно затримали після розстрілу п'ятьох людей на території заводу у Дніпрі, в деталях розповів про влаштовану ним напередодні криваву бійню.

Як видно на кадрах відеозапису, оприлюдненому в мережі, про те, як жорстоко вбивав військовослужбовців, зловмисник розповідає спокійно та навіть посміхається, згадуючи деякі моменти.

За його словами, після стрілянини, йому вдалося непоміченим залишити територію заводу та, ховаючись між житловими будинками, вийти на трасу, де він зловив автомобіль та попросив жінку-водія підкинути його на Лівий берег Дніпра. Там, в одному з покинутих будинків, Рябчук сховався від переслідування.

Розповідь Артемія Рябчука про розправу над нацгвардійцями

Згідно з попередніми даними також відомо, що кілька місяців тому військовий став учасником конфлікту, який трапився між нацгвардійцями. Артемій Рябчук припинив бійку між кількома солдатами та доповів про те, що сталося керівництво. Те, своєю чергою, інцидент проігнорувало, натомість самого фігуранта побратими визнали "стукачем" та тривалий час з нього знущалися.

Хлопець упродовж кількох місяців виношував в собі план помсти і коли влучний час настав, зробив усе, про що мріяв. У тому, що заподіяв, Рябчук не розкаюється, навпаки, вважає, що все зробив правильно.

Раніше "Телеграф" повідомляв, який зараз стан поранених людей, яких на території Піденмашу з автомата розстріляв солдат строкової служби Артемій Рябчук та детальніше розповів, що відомо про 27-річного вбивцю, якого за попередніми відомостями побратими вважали "стукачем".