Під Дніпром нетверезий священник УПЦ МП напав на чоловіків, які відмовилися з ним випити (відео)

Читать на русском
Автор
2252
Церковник напав із кулаками на селян
Церковник напав із кулаками на селян. Фото Колаж "Телеграфу"

Агресивного священника намагалися заспокоїти кілька людей, однак марно

В одному з населених пунктів Дніпропетровської області стався черговий скандал за участі священнослужителя УПЦ московського патріархату. Церковник, який, вочевидь, перебував у нетверезому стані, напав із кулаками на місцевих жителів, які відмовились пригостити його пивом. Кадри цієї досить неоднозначної ситуації вже потрапили до мережі.

Як у понеділок, 2 січня, повідомлять місцеві Telegram-канали, посилаючись на безпосередніх учасників пригоди, інцидент стався у селі Слобожанське неподалік м'ясокомбінату "Ювілейний".

"Дорогою з магазину зайшли до церкви, на території храму до нас підійшов батюшка і запропонував випити з ним наше ж пиво, ми відмовили. Він уже був під градусом. Після чого він нас послав на х*й, а потім ще вирішив потренуватися в кулачному бою, але ми не підтримали цю витівку", — йдеться у тексті публікації.

Раніше "Телеграф" повідомляв, як священник УПЦ МП напав на свого колегу з Православної церкви України і кілька разів вдарив його хрестом по голові. Інцидент стався під час поховання загиблого на війні українського військовослужбовця.