Друга перемога поспіль: збірна України практично гарантувала вихід із групи на молодіжному Євро (відео)

Читать на русском
Автор
1519
Руслан Ротань
Руслан Ротань. Фото Українська асоціація футболу (УАФ)

Молодіжна збірна України дала бій господарям турніру

Молодіжна збірна України провела другий матч у рамках чемпіонату Європи-2023. Після перемоги у дебютній зустрічі над Хорватією наші футболісти грали проти команди Румунії.

Зустріч завершилася мінімальною перемогою нашої команди з рахунком 1:0, повідомляє "Телеграф".

У першому таймі наші футболісти багато помилялися, але при цьому створювали непогані моменти біля воріт суперника. Найактивніше виглядав Олексій Кащук, у якого було два виходи віч-на-віч з голкіпером. В обох випадках хавбек пробивав точно до рук супернику. Вже за хвилину до перерви той самий Кащук небезпечно пробивав з гострого кута, але знову голом його старання не закінчилися.

У другій половині зустрічі українці з перших хвилин діяли помітно активніше, а вже через десять хвилин після поновлення зустрічі Данило Сікан мав забійний момент, але влучив у перекладину. Після цього команди обмінювалися обопільними атаками, але забити вдалося лише перед фінальним свистком. Після прострілу від Максима Брагару захисник збірної Румунії Дікан зрізав м’яч у ворота! Вже у компенсований час трапився і неприємний епізод – Владислав Ванат отримав пряму червону картку.

Після двох турів у збірної України шість балів та перше місце у групі. У заключному турі наша команда зіграє проти Іспанії, яка має три очки та гру в запасі. Теоретично українці можуть залишитися за бортом плей-офф, але для цього потрібне диво від хорватів – їм потрібно перемогти у двох матчах (Іспанію та Румунію). Також для цього потрібна перемога Іспанії над Румунією.

Румунія U-21 – Україна U-21 – 0:1

Гол: Дикан, 89 (автогол)

Вилучення: Ванат, 90+2 (пряма червона картка)

Відеоогляд

Турнірна таблиця

Раніше "Телеграф" писав, що основна збірна України здобула другу перемогу у рамках відбору на Євро-2024.