Гороскоп на 29 вересня: Овнам не варто лінуватися, а на Скорпіонів чекає щасливий день

Читать на русском
Автор
6709
Гороскоп на 29 вересня 2022 року
Гороскоп на 29 вересня 2022 року

Сьогодні остерігайтеся легких нездужань. Без достатнього та своєчасного догляду невелика проблема зі здоров’ям може перерости у серйозну проблему.

"Телеграф" публікує гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 вересня, в якому розповість, які сюрпризи приготували зірки і що радять астрологи, щоб уникнути неприємностей цього четверга.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Ваша схильність ухилятися від своїх обов’язків це може призвести до неприємностей з вашим начальством. Саме час взяти він більше відповідальності і більше поринути у роботу. Тяжка робота та щирі зусилля будуть винагороджені сьогоднішнім успіхом. До речі, Овни вважаються найкращими керівниками серед інших знаків Зодіаку.

Телець (21 квітня — 21 травня)

День буде дещо нудним на роботі, але це робота з дрібниць, якої не можна нехтувати. Будьте уважні при заповненні документів та дотриманні всіх офіційних вимог. Ви можете зробити невелику, але вирішальну помилку через неуважність.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Існує велика ймовірність того, що сьогодні ви зустрінете когось зі свого минулого, і ця людина, ймовірно, відіграє важливу роль у вашому майбутньому. Будьте готові запропонувати та прийняти допомогу беззастережно, оскільки це може відкрити для вас абсолютно новий та захопливий шлях.

Рак (22 червня — 22 липня)

Вам потрібна допомога, і що швидше ви це зрозумієте, то краще. Своєчасний дзвінок другові чи наставнику може мати велике значення для встановлення вашого душевного спокою та становища у житті. Не дозволяйте своєму его стояти на шляху практичної потреби.

Лев (23 липня — 23 серпня)

На роботі все може піти не так, як ви планували, але ви не повинні стати агресивними з цієї причини. Насправді це може даремно витратити всі зусилля. Зверніть увагу на своїх дітей, якщо вони є. Вони можуть бути схильні до зараження будь-якою інфекцією. А ви знали, що Леви фліртують краще за всіх ?

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Сьогодні важливий день для вас, тому що ви можете налагодити контакти з кимось, хто мешкає в іншому місті або за кордоном. Контакт буде корисним для вашої кар’єри. Все, що ви вирішите, буде правильним для майбутнього. Ви також можете проконсультуватися з кимось із близьких про кар’єру та гроші, і сьогодні ви отримаєте гарну пораду.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Сьогодні вам доведеться довіритися іншій людині. Цією людиною може бути хтось із ваших близьких – друг чи родич. Він або вона допоможе вам у якомусь важливому завданні, яке суттєво вплине на ваше майбутнє, але ключем тут є довіра, яку ви маєте надати цій людині.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Що ж, сьогодні для вас щасливий день. Ви застаєте себе та інших зненацька своїми здібностями розв'язувати проблеми. Ви залишите своїх колег по офісу під враженням. Ваша довіра буде високою, і вам можуть запропонувати новий проєкт. Будьте щасливі та святкуйте з близькими.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Сьогодні ви не почуваєтеся дуже впевнено, але дуже важливо, щоб ви приховували свою невпевненість. Якщо ви розповісте про своє збентеження, інші сумніватимуться у ваших здібностях, і ви можете програти важливу угоду. Не позичайте гроші сьогодні, тому що ви можете втратити їх назавжди. Проблем зі здоров’ям не повинно бути. До речі, жінок-Стрільців незаслужено називають старими дівами.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Настав час звернути вашу увагу на матеріальні вигоди. Насолоджуйтесь своїм соціальним життям зараз і зв’яжіться зі старими друзями або членами сім’ї, про які ви давно нічого не чули. Нині непогано прислухатися до своїх інстинктів.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

В останні кілька днів вас тягнуло в різні боки, і вам було важко вдатися до рішучих дій. Однак сьогодні ви зможете приймати чіткі та правильні рішення щодо питань на своєму робочому місці. Ви також, ймовірно, отримаєте хорошу пораду з кар’єри від когось. До речі, Водолії вважаються найвідповідальнішими.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Час є найбільш сприятливим для тих, хто займається будь-якими професіями, пов’язаними зі здоров’ям. Лікарі, медсестри, хіропрактики, цілителі, адміністратори лікарень і навіть студенти-медики матимуть великий успіх. Обов’язково слідуйте пораді, якщо ви консультуєтеся з професіоналом.