Гороскоп на 8 жовтня: Овнам варто трохи відпочити, а Козерогам – бути тактовнішими

Читать на русском
Автор
6764
Гороскоп на 8 жовтня 2022 року
Гороскоп на 8 жовтня 2022 року

Сьогодні вам потрібно особливо використовувати свої навички спілкування та ведення переговорів на робочому місці.

"Телеграф" публікує гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 8 жовтня, в якому розповість, які сюрпризи приготували зірки і що радять астрологи, щоб уникнути неприємностей цієї суботи.

Овен (21 березня — 20 квітня)

Оскільки ваш розум зовсім не готовий до концентрації, краще взяти вихідний і дати собі такий необхідний відпочинок. Це допоможе значною мірою зняти стрес. Вам знадобиться багато терпіння, щоб мати справу з вашим партнером сьогодні. Не чіпляйтеся до кожної проблеми, оскільки це порушить мир і гармонію у ваших відносинах.

Телець (21 квітня — 21 травня)

День ідеально підходить для романтики, і ви можете запланувати здивувати свого партнера якимось інтимним або екстравагантним жестом. Ви також можете отримати приємний сюрприз від нього/неї. Якщо ви думаєте про створення сім’ї, це ідеальний час для цього.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Це буде плідний день для вас. Він ідеально підходить для започаткування нового ділового підприємства. Можливо, ви вже давно обмірковуєте цю ідею, і зараз найкращий час для її реалізації. Нові можливості постукають у ваші двері, і майже всі вони будуть вдалими.

Рак (22 червня — 22 липня)

Якщо ви відчуєте нездужання, не починайте самолікування, сходіть до лікаря. А якщо ви вже проходите курс лікування, то не кидайте його на половині і не намагайтеся змінити: все це може лише зашкодити здоров’ю. Слідкуйте за своїм харчуванням. Ви також можете знайти розв'язання багатьох проблем. Додамо, що у вересні Раки отримають добрий дохід.

Лев (23 липня — 23 серпня)

День обіцяє бути насиченим. Можуть виникнути обставини, які змусять вас зіткнутися з минулою подією, яку ви уникали. Вам потрібно прийняти толерантну точку зору, щоб упоратися з цією минулою ситуацією, оскільки ви схильні надмірно жорстко ставитись до всіх, особливо до себе. Зазначимо, що Левам у вересні можна сміливо розпочинати нові проекти.

Діва (24 серпня — 23 вересня)

Будьте особливо обережні, щоб уникнути нещасних випадків та травм сьогодні, тому що навіть невеликі травми можуть стати серйозними. Можливо, вам буде потрібна консультація лікаря, але в жодному разі не можна залишати без лікування жодну фізичну недугу.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)

Ви зможете насолодитися результатами виконаної роботи. Невеликі прикрощі сьогодні не завадять вам отримати заслужену нагороду. Можливо отримання допомоги від людини, на яку ви не розраховували. Можливо, вам доведеться ухвалити кілька складних рішень у цей час.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)

Сьогодні вам може бути представлено багато дезінформацій. Краще покладатися на власні міркування та міркування, ніж слухати інших і піддаватися їхньому впливу. Постарайтеся знайти істину у своєму власному темпі, по-своєму, і ви, мабуть, дійдете кращого рішення.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)

Попри те, що ви задовільно просуваєтеся у своїй роботі, сьогодні у вас є чудова нагода продемонструвати свій талант, креативність та відданість справі. Це може вимагати від вас скасування деяких сімейних планів, але це значно просуне вашу кар’єру. До речі, з жінок-Стрільців виходять дуже добрі свекрухи.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Невелика порада, сьогодні послухайте свою голову. Будьте тактовні та дипломатичні. Можуть бути болі у шлунку та розлад шлунка. Вам потрібно контролювати свій раціон та збільшити споживання води, щоб швидко відновитись. Також необхідно приділяти особливу увагу гігієні ротової порожнини.

Водолій (20 січня — 19 лютого)

Це буде розслаблений і лінивий день. Навіть якщо ви не плануєте нічого особливого, ви проведете деякий час зі своїм партнером та сім’єю. Відкладіть нагальні питання та насолоджуйтесь дрібницями життя вже сьогодні. Ви будете наповнені почуттям задоволення та здивування.

Риби (20 лютого — 20 березня)

Не має значення, скільки перешкод зараз стоїть на шляху вашої кар’єри. Ви зможете пропливти крізь них, начебто їх немає. Здається, що зараз успіх приходить до вас без особливих зусиль, але дуже важливо уникати самовпевненості. Ви повинні розуміти, що удача відіграє таку роль у вашому успіху, як і ваші здібності, і це не завжди може бути на вашу користь.