Більших циніків не знайти: названі найцинічніші знаки Зодіаку

Читати російською
Автор

Водолій, Козеріг, Скорпіон і Діва дивляться на світ із песимізмом, скепсисом та цинізмом

Деякі знаки Зодіаку постійно сумують і чекають поганих звісток. Інші ж представники зодіакального кола можуть вважатися циніками. Ці люди часом надміру прагматичні та не вміють дивитися на світ крізь рожеві окуляри. Серед них дуже багато песимістів.

За словами астрологів, найцинічнішими можна назвати такі знаки Зодіаку – Діву, Скорпіона, Козерога та Водолія. Вони не винні, що в їхньому гороскопі прописаний суто реалістичний, а то й песимістичний погляд на життя. Ця четвірка — величезні скептики, які завжди мають масу підозр до оточення.

Діва

Ці знаки дивляться на світ через призму критики, мають високі стандарти, які вони відмовляються знижувати. Діви воліють, щоб їхнє життя працювало як добре змащений механізм. Вони перфекціоністи Зодіаку та викладаються на 110% у всьому, що роблять. Однак ця схильність до перфекціонізму може призвести до того, що вони шукатимуть погане у кожній ситуації чи стосунках. Для Діви їхній цинізм виникає через те, що вони зациклені на негативних рисах більше, ніж на позитивних. Гороскоп для Діви на сьогодні читайте на сайті.

Скорпіон

Ваша природна недовіра до інших — одна з ваших рис, Скорпіоне. Ви повністю усвідомлюєте темну сторону життя і досить розумні, щоб завжди бути напоготові. Цей знак глибоко відчуває, але вважає за краще не ризикувати своїми емоціями. Скорпіон не надто прагне мислити з позитивного боку. Для Скорпіона їхній цинізм насправді більше схожий на реалізм — хоч, звісно, їм не зашкодить трохи світлості у поглядах. Що чекає на Скорпіона сьогодні, розповість щоденний гороскоп.

Козеріг

Ви відомі своїм почуттям відповідальності, яке глибоко вкоренилося. Як земний знак ви від природи прагматичні, тому вам легко бути цинічним. Козероги настільки практичні у всьому, що це може призвести до їхнього розчарування та песимізму у всьому в житті. Що підготували зірки Козерогу, дізнайтесь у гороскопі на сьогодні.

Водолій

Є причина, через яку ви завжди все ставите під сумнів, Водолію. Ви повністю усвідомлюєте всю корисливу жадібність у світі, тому сповнені рішучості просувати суспільство вперед саме з цієї причини. Водолій – цинік. Хоча у цих мрійників немає проблем із грандіозними планами про світлий завтрашній день, їм нелегко жити та насолоджуватися моментом. Вони також можуть швидко розчаруватися, коли чинні структури та системи не працюють на благо людства, і можуть швидко дозволити масштабам проблем, які необхідно вирішити, розтрощити їх. Про те, що обіцяють зірки Водолію сьогодні, йдеться у гороскопі.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку підходять один до одного для дружби ідеально.