Це дивовижні емпати: названі найчутливіші знаки Зодіаку

Читати російською
Автор

Раки, Риби і Скорпіони по-справжньому вміють перейнятися почуттями іншої людини

Деякі знаки Зодіаку вважаються найбільш самозакоханими і думають, що світ обертається навколо них. Інші представники зодіакальної дюжини тонко вловлюють емоції оточення і вміють відчувати біль і радість інших. Таких людей ми називаємо емпатами.

За словами астрологів, найемпатічніші знаки Зодіаку – Риби, Рак та Скорпіон. Як пише purewow, ця трійка настільки чуйна, що іноді занадто переймається переживаннями інших і може брати чужі емоції на себе.

Риби

Надзвичайно чуйні знаки, які майже не можуть утриматися від сприйняття почуттів інших. Вони завжди можуть сказати, що відчуває близька людина, що робить їх друзями, про які ви могли мріяти. На нещастя їм, вони можуть страждати від вигоряння чи емоційного виснаження через свою емпатичну натури. Гороскоп для Риб на сьогодні читайте на сайті.

Рак

Один із найчутливіших знаків зодіаку. Як правило, дуже емоційні, завжди знають, як ставитися до емоцій інших. Іноді Раків можуть сприймати як похмурих персон, але це лише тому, що вони намагаються обробити не лише свої думки та почуття, а й думки та почуття оточення. Яким буде цей день для Раку, дізнайтесь у гороскопі на сьогодні.

Скорпіон

Емпат, котрий добре розуміється не лише у своїх почуттях, а й у почуттях інших. Скорпіони схильні почуватися пригніченими за своєю емпатичною природою, тому вони віддають перевагу затишним посиденькам і невеликим зборам, а не диким вечіркам або концертам. Що чекає на Скорпіона сьогодні, розповість щоденний гороскоп.

Раніше "Телеграф" писав, які знаки Зодіаку можуть виявитися зрадниками та завдати удару в спину.