Вважають себе чи не богами: три знаки Зодіаку – жахливі егоїсти

Читати російською
Автор

Самооцінка Тельця, Скорпіона та Водолія іноді зашкалює

З деякими знаками Зодіаку може бути складно через їх характер, схильність до маніпуляцій чи обманів. Але особливо важко спілкуватися і тим більше будувати стосунки з егоїстами, а таких три серед зодіакальної дюжини.

За словами астрологів, найбільш егоїстичні знаки Зодіаку – Телець, Скорпіон та Водолій. На цю рису вказують їхні гороскопи, повідомляє Express.

Телець

Цей знак упевнений, що ніколи не помиляється. Їхня віра у власну правоту межує з визнанням самого себе напівбогом на землі. Не переносить критики. У дружбі та романтичних відносинах схильний контролювати інших. Не любить робити брудну роботу, а ось командувати – завжди радий. Іноді робить із людей маріонеток. Гороскоп для Тельця на сьогодні дізнайтесь на сайті.

Скорпіон

Люди, народжені під цим сузір’ям, часто не можуть перебувати у відносинах, якщо не мають влади над своїм партнером. Скорпіон хоче бути "ватажком зграї". Вважає, що йому всі зобов’язані. Самозакоханість цього знака винести не просто, а якщо він ще злиться, то стає жорстоким навіть стосовно близьких. Гороскоп для Скорпіона на сьогодні читайте на сайті.

Водолій

Оточення вважає Водолія жахливим егоїстом, він сприймає себе як незалежну і вільну особистість. Прагнення до незалежності часто робить цих людей самодостатніми, але мінус у тому, що вони зовсім не замислюються про почуття інших людей. Водолії зосереджені виключно на своїх потребах, роблять так, як їм зручно. Гороскоп для Водолія на сьогодні знайдете на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, які знаки Зодіаку – найгірші друзі у світі. З такими людьми дуже складно будувати якісь стосунки.