З грошима їм не щастить: яким знакам Зодіаку судилося бути бідними

Читать на русском
Автор
1873
Четвірка знаків ніколи не досягне багатства
Четвірка знаків ніколи не досягне багатства. Фото Freepik

Деякі зодіакальні представники більше орієнтовані на духовні, а не матеріальні цінності

Астрологи вважають, що деякі знаки Зодіаку можуть стати багатіями та навіть мільйонерами. Іншим представникам зодіакального кола зірки особливих грошей не обіцяють.

За словами астрологів, найбідніші знаки Зодіаку – Риби, Рак, Водолій та Козеріг. На це вказують гороскопи озвученої четвірки, пише Lifestyle Asia.

Риби

Водним знаком Зодіаку керує планета мрій та бажань Нептун. Миролюбним і чуйним Рибам іноді складно зосередитися на практичних реаліях життя. Риб не дарма називають мрійниками Зодіаку, вони знаходять задоволення у простих радощах життя. Часто Риби не зацікавлені в отриманні матеріального блага і вважають за краще жити у власному альтруїстичному світі. Гороскоп для Риб на сьогодні – на сайті.

Рак

Емоційний знак Зодіаку, чутливий до думок інших людей. Маючи високу інтуїцію, Рак демонструє безкорисливі якості, які можуть стати на заваді їм у досягненні успіху. Не особливо прагне багатства і більше орієнтований на домашнє та сімейне життя. Гороскоп для Рака на сьогодні – на сайті.

Водолій

Повітряний знак – революціонер і прогресист, його мета – найвище благо. Не хоче, щоб його асоціювали із загальноприйнятими визначеннями успіху, які обертаються навколо багатства та власності. Водолія турбує соціальний розвиток, а не особистий зиск. Відмінні лідери, але здебільшого активні у сферах соціальної роботи, освіти, науки та охорони здоров’я, а ось накопиченням мільйонів цікавляться рідко. Гороскоп для Водолія на сьогодні – на сайті.

Козеріг

Земним знаком управляє Сатурн, який астрологічною мовою вважається однією з найсерйозніших і найскладніших планет. Козеріг вимагає дисципліни та великої уваги до поставленого завдання. Без сумніву, прагне досягти успіху. Але особливість Сатурна полягає в тому, що він символізує покаяння та покарання, оскільки він також є повелителем карми. Якщо Сатурн перебуває в не сприятливому становищі, то можливі грошові втрати для цього знака. Гороскоп для Козерога на сьогодні – на сайті.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким знакам Зодіаку зірки обіцяють прибуток та грошові подарунки цього місяця. Щасливчиками вересня стала трійка знаків.