"Збив як кеглі": у Харкові водій позашляховика в'їхав у людей на пішохідному переході (відео)

Читать на русском
Автор
4079
ДТП Новина оновлена 11 листопада 2021, 17:58
ДТП. Фото фото з відкритих джерел

Land Cruiser їхав на заборонений сигнал світлофора

У Харкові у четвер, 11 жовтня, сталася чергова моторошна ДТП — на пішохідному переході позашляховик Toyota Land Cruiser збив двох людей. Автомобіль летів дорогою на червоний сигнал світлофора.

Про це повідомляє місцевий Telegram-канал "ТРУХА", опублікувавши відео з місця аварії.

Судячи з кадрів, білий позашляховик їхав на червоне світло, коли люди переходили дорогу по пішохідному переході. Під колеса автомобіля, який не зупинився, потрапило двоє осіб. Одного з них протягнуло дорогою кілька метрів.

Відео 18+. Присутня нецензурна лексика!

ДТП у Харкові 11.11

Відомо, що моторошна аварія сталася на перехресті проспекту Науки та вулиці Тобольської. Під колеса позашляховика потрапили хлопець та дівчина. Хлопця протягнуло під колесами метрів 15, а дівчину автомобіль збив та переїхав. За попередніми даними, постраждалі залишилися живими. 

У Харкові Land Cruiser збив хлопця та дівчину на пішохідному переході

Деякі ЗМІ пишуть, що у цій аварії потерпіли 13-річні підлітки. На місце вже прибула швидка медична допомога та співробітники поліції.

Судячи з даних карти, рух проспектом Науки у Харкові заблокований в обох напрямках. 

Затори Харків - проспект Науки стоїть
У Харкові через ДТП зупинився рух по проспекту Науки

Як повідомляв "Телеграф", попередня смертельна аварія сталася у Харкові 26 жовтня — внаслідок цього два автомобілі перетворилися на купу металолому, і троє людей загриміли в реанімацію, а один загинув на місці. Винуватцем ДТП виявився 16-річний мажор Коля Харківський, якого пізніше відправили на 60 діб до СІЗО за підозрою у скоєнні смертельної ДТП на проспекті Гагаріна. Також ми писали, що харківському лихачу можуть додати ще кілька років ув’язнення у справі про розстріл людей.