Переломи та пошкодження внутрішніх органів: дітям, які постраждали в аварії на Окружній Харкова, потрібна допомога

Читать на русском
Автор
1010
Дітям знадобиться чимало грошей для лікування та реабілітації
Дітям знадобиться чимало грошей для лікування та реабілітації. Фото Колаж "Телеграфу"

Дівчинку вже встигли прооперувати, стан хлопчика дуже тяжкий

У середу, 12 січня, багатьох українців вразила новина про смертельну ДТП на Окружній дорозі Харкова, в якій розбилася молода сім’я. За життя двох трирічних малюків, які залишилися сиротами, зараз борються лікарі, проте їм знадобиться дороге лікування.

Подробицями поділився керівник служби таксі "30-40" Руслан Сайфулін, який був начальником загиблого батька дітей, повідомляє "Телеграф".

За словами чоловіка, обидві дитини перебувають у дуже важкому стані. Дівчинка була прооперована, у неї діагностовано перелом обох стегон та безліч саден і синців. Тепер на неї чекає тривале перебування на "розтяжках" — для відновлення.

Із хлопчиком ситуація набагато гірша: у нього є тріщина в основі черепа, а також закрита черепно-мозкова травма. Крім цього він також отримав перелом стегна та пошкодження селезінки. Поки дитина нестабільна, лікарі не починають хірургічне втручання, проте будь-якими способами борються за її життя.

Сайфулін підкреслив, що їхня служба збирається всіляко підтримувати діточок та їхніх бабусю з дідусем фінансово. Проте витрати на лікування можуть виявитися непомірними, тому вони починають збір коштів від небайдужих українців.

За бажання хоча б невелику суму можна відправити на карту дідуся хлопців, Володимира Федоровича Дерев’янка — 5168 7573 8090 1605.

Також у мережі повідомляється, що через кількість переказів банк здатен заблокувати цей рахунок. У Telegram-паблику "ТРУХА Харків" запропонували свою допомогу — до 10:00 13 січня бажаючі можуть переказати гроші на лікування діток їхньому бухгалтеру, Світлані Л. Потім усі кошти будуть підраховані та передані родичам постраждалих. Номер картки — 4441 1144 4789 5788.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, що відомо про порушника, який вилетів на Окружну на "зустрічку", чим і спровокував смертельну ДТП. Спойлер — він уже неодноразово з’являвся у полі зору правоохоронців.