Росіяни вдарили по критичному об’єкту Харкова: що відомо

Читать на русском
Автор
3400
Росіяни обстріляли Харків
Росіяни обстріляли Харків

Про жертв та постраждалих інформації немає

Російські окупанти здійснюють чергову масовану атаку по українських містах. Один із "прильотів" був зафіксований у Харкові. Стали відомі перші подробиці події.

Так, 10 лютого, приблизно о 10 годині ранку в Харкові пролунав вибух. Як з’ясувалося, ворог завдав удару по критичній інфраструктурі. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міський голова Ігор Терехов.

Водночас мер попередив городян, що сьогодні через цю ситуацію можуть відбуватися перебої з електроенергією та іншими комунальними послугами.

Зазначимо, що голова ОВА Олег Синегубов інформував про те, що в ніч проти 10 лютого на Харківщині пролунало близько десяти вибухів. У деяких районах після цього були проблеми з енергопостачанням. На місцях уже працюють спеціалісти. Інформації про жертв чи постраждалих, на щастя, не надходило.

В ефірі телемарафону він повідомив, що внаслідок ракетного обстрілу близько 150 тисяч абонентів у Харкові залишаються без електроенергії. Роботи з відновлення електроживлення продовжуються. Співробітники ДСНС ліквідують наслідки атаки окупантів.

Водночас Синєгубов інформує про те, що внаслідок останнього удару, який стався приблизно о 10:30 у Харківському районі, семеро людей отримали поранення. З них двоє перебувають у тяжкому стані. Докладніша інформація уточнюється.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що 10 лютого під час масованої атаки у Києві пролунав вибух. Мер міста Віталій Кличко повідомив перші подробиці. За його словами, ракетні уламки впали на дім.