У Києві біля вокзалу сталася масштабна пожежа (фото)

Читати російською
Автор

З приміщень евакуювали шістьох людей

У п`ятницю, 10 грудня, на другому поверсі будівлі, розташованої у Соломʼянському районі міста Києва, сталася жахлива пожежа. У момент загоряння там знаходилися люди.

Як повідомляє пресслужба головного управління ДСНС України у місті Києві, пожежа виникла в офісно-складському приміщенні по вулиці Льва Толстого близько 13-ї години.

На вул. Льва Толстого в столиці виникла пожежа /Google Maps

На місце оперативно прибули надзвичайники, які встановили, що осередок загоряння знаходився в одній з кімнат на другому поверсі, а загальна його площа склала 200 квадратних метрів.

У Києві надзвичайники ліквідують загоряння складських приміщень /Телеграф

Рятувальники "Служби 101" за допомогою висувних сходів евакували людей та, знайшовши основне джерело водопостачання, приступили до гасіння.

Загалом на ліквідацію надзвичайної події залучили шість спецавтомобілів та 25 бійців з особового складу ДСНС. На щастя, обійшлося без постраждалих.

До ліквідації загоряння залучили 25 бійців ДСНС /Телеграф
Загальна площа пожежі сягнула 200 кв.м. /Телеграф
Під час виникнення пожежі в приміщеннях знаходились люди /Телеграф
Столичним надзвичайникам вдалося локалізувати полум`я /Телеграф

Фото: Василь Мозговий, "Телеграф"

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як на одному з найпопулярніших ринків столиці спалахнула пожежа. Понад три десятки рятувальників ліквідували загоряння впродовж години, але частину будівель все ж врятувати не встигли.