"Завжди дивіться у завтрашній рік": Кличко іронічно відреагував на власний конфуз (фото)

Читати російською
Автор

Голові КМДА вже презентували спеціальний новорічний постер із цифрами "2222"

Курйозне застереження мера Києва Віталія Кличка під час привітання мешканців та гостей столиці з Новим роком вже другу добу радує багатьох користувачів мережі. 28 грудня до іронізуючих над побажаннями здоров’я на "новий 2222 рік" приєднався і сам Кличко.

Про це свідчить його чергова публікація у соцмережі Instagram.

"Завжди дивіться в завтрашній день! І в рік теж", — написав Віталій Кличко, додавши наприкінці фрази смайлик, що сміється.

Також пост супроводжується хештегом з цифрою 2222. Подібним чином політик поіронізував над власною обмовкою, коли переплутав прийдешній 2022-й спочатку із 2220-м, а після — 2222 роком.

Постер, зважаючи на все, Кличко подарував Марунич /https://www.instagram.com/vitaliyklitschko/

На знімку Кличко позує зі знайомим, солістом гурту Karta Svitu Іваном Маруничем, а в руках у нього — спеціальний подарунковий постер із власним фото. На новорічних кульках є та сама цифра 2222, що доводить високий рівень самоіронії столичного мера.

Жартівлива листівка для мера Київ /https://www.instagram.com/vitaliyklitschko/

Це ж відзначають і багато коментаторів. Люди кажуть, що лише сильна особистість здатна посміятися зі своїх невдач.

Звичайно ж, не обійшлося і без тих, кого така поведінка Віталія Кличка не повеселила, а навпаки — стала приводом для додаткової критики.

При цьому "Телеграф" уже розповідав про те, як у соцмережах відреагували на застереження мера Києва. Деякі зазначили, що цей конфуз спеціальні "фахівці з мемів" будуть згадувати і через двісті років.