Закрилася у ванній та кликала на допомогу: у Києві наркоман мучив співмешканку (фото)

Читати російською
Автор

Жінка встигла набрати матері, яка вже й зателефонувала до поліції

Увечері 5 січня у Подільському районі Києва поліцейські затримали чергового домашнього аб’юзера. Чоловік систематично знущався з своєї співмешканки, і в черговий раз у неї не витримали нерви.

Подробиці інциденту повідомили у пресслужбі КАРС "Київська служба порятунку".

До поліції надійшов дзвінок від стурбованої жінки, яка виявилася матір’ю постраждалої. Виявилося, що пізно ввечері їй зателефонувала дочка і сказала, що співмешканець знову застосовував до неї фізичне насильство. Насилу відбившись, та встигла сховатись у ванній.

Чому постраждала сама не зателефонувала копам, не повідомляється. Проте після дзвінка від її матері на місце події — до одного із будинків у провулку Межовому — виїхав наряд поліцейських. Через те, що дебошир відмовився впустити правоохоронців, копи викликали на допомогу рятувальників.

Двері відкривали четверо рятувальників /facebook.com/KARS.Kyiv
facebook.com/KARS.Kyiv

Співробітники КАРС швидко відчинили вхідні двері, завдяки чому дебошира, який промишляє домашнім насильством, вдалося затримати. Налякану жінку тим часом визволили з ванної.

Дебошира оперативно затримали /facebook.com/KARS.Kyiv

Як виявилося, у аб’юзера, крім схильності до демонстрації сили, є також наркотична залежність. До того ж він уже був раніше засуджений. Подальшу його долю вирішуватиме поліція.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" повідомляв про випадок прояву фізичного насильства на Донеччині — офіцер розвідки всіляко знущався зі своєї підлеглої. Серед причин такої неадекватної поведінки вказано невдоволення через поведінку жінки.

Також ми писали, що у Запоріжжі розгнівані родичі загиблого дворічного хлопчика побили лікарів, яким не вдалося його врятувати.