Шансів не було: у Києві з 15 поверху випав півторарічний малюк (фото)

Читать на русском
Автор
3301
Деталі трагедії з’ясовують правоохоронці
Деталі трагедії з’ясовують правоохоронці. Фото Колаж "Телеграфу"

Дитина загинула ще до приїзду лікарів

У вівторок, 18 січня, у Дніпровському районі Києва стався трагічний випадок — з вікна багатоповерхового будинку випала дитина. Від одержаних травм вона помер на місці.

Подробиці події повідомили у Telegram-каналі "Вартові Еспресо".

Відомо, що інцидент стався в одному із будинків на Русанівському бульварі.

Русановский бульвар карта
Карта місця, де сталася трагедія
Ребенок выпал из окна на Русановском бульваре

Загиблому хлопчику було лише півтора року. Він випав із вікна квартири, розташованої на 15-у поверсі. Де в цей час були його батьки або будь-які інші особи, під наглядом яких він перебував, не повідомляється.

Русанівський бульвар, 2 у Києві
Будинок, де сталася трагедія

Повідомляється, що хлопчик не мав жодних шансів на те, аби вижити після падіння з такої висоти. Зазначимо, що відстань від 15 поверху до землі сягає приблизно 45 метрів. Лікарям "швидкої", які приїхали на виклик, залишилося лише констатувати факт смерті.

Наразі всі подробиці трагедії намагаються з’ясувати співробітники правоохоронних органів. Тіло дитини вже забрали з місця події.

В Києві із вікна випала дитина
Місце падіння

Нагадаємо, що раніше "Телеграф" розповідав, що у Харкові з вікна викинулась 36-річна жінка. Перед спробою самогубства вона задушила свого дворічного сина. Зазначимо, що після падіння з четвертого поверху харків’янці вдалося вижити, і вона пояснила, чому так вчинила.

Також ми писали про те, як на очах у власної дитини наклав на себе руки депутат однієї з міськрад Донеччини. Чоловік також вистрибнув із вікна власної квартири.