У Києві три прильоти: ворог атакував важливий об'єкт у столиці (фото та відео)

Читать на русском
Автор
18613
Дим над Києвом
Дим над Києвом

Ворог знову цілиться в енергосистему

Вранці 18 жовтня росія масово атакувала Україну з повітря — про вибухи повідомляли як на півдні, так і на сході та півночі України. Вибухи пролунали у Дніпрі, Кривому Розі, Харкові, Миколаєві, Запоріжжі, Житомирі та у столиці. Після удару по Києву спостерігається задимлення.

У телеграм каналах столиці публікують фото та відео клубів диму над містом. Заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко повідомляє про три три прильоти в об’єкт енергозабезпечення на Лівому березі міста.

Мер міста Віталій Кличко повідомив, що атаку зазнав об’єкт критичної інфраструктури в Деснянському районі столиці.

Нагадаємо, вранці у понеділок Київ зазнав масованої атаки дронів-камікадзе, які не лише атакували центр міста, а й зруйнували житловий будинок внаслідок чого загинули люди.

Вибухи Київ
Стіл диму над столицею

У місті-супутнику Києва також лунають вибухи. Мер Броварів Ігор Сапожко повідомляє про роботу ППО.

Росія вранці 18 жовтня атакувала енергосистему України у Києві, Дніпрі, Житомирі, Миколаєві. У Запоріжжі від удару дрону-камікадзе постраждав інфраструктурний об’єкт. У Миколаєві в результаті прильоту також зачепило і житловий будинок — є жертва. У багатьох містах після російської атаки спостерігаються перебої зі світлом та водою, зокрема у Житомирі.