Рух у Києві паралізувала ДТП із пішоходом: вирішив перебігти шість смуг (відео)

Читать на русском
Автор
1253
Через аварію на Шулявці утворився величезний затор – майже від однієї станції метро до іншої Новина оновлена 22 грудня 2022, 10:29
Через аварію на Шулявці утворився величезний затор – майже від однієї станції метро до іншої. Фото Колаж "Телеграфу"

Поруч із місцем аварії було два підземні переходи, однак жертва аварії початково вирішила "зекономити час"

В Києві, де на днях сталася аварійна зупинка одразу кількох гілок метро, вранці 22 грудня зафіксували чергову смертельну дорожньо-транспортну пригоду. Аварія сталася на Шулявці неподалік торгового центру Cosmo Multimall. На жаль, інцидент не обійшовся без жертв.

Більше подробицей повідомляють Telegram-канали "Киевский движ" і dtp.kiev.ua. Наразі по вулиці Вадима Гетьмана серйозно паралізований рух автомобілів — затор простягається на кілька кілометрів, майже сягаючи станції метро "Дорогожичі".

В результаті ДТП загинув пішохід, який ризикнув перетнути одразу шість дорожніх смуг у недозволеному місці. При цьому поруч із місцем аварії знаходяться щонайменше два підземні переходи, котрі могли б зберегти киянину життя. Але бажання заощадити час призвело до зіткнення із автомобілем Volkswagen, яке і стало для пішохода смертельним.

Київ ДТП сьогодні
Прогулянка через автомобільну дорогу стала для пішохода останньою
Київ ДТП сьогодні
Затор величезний

Нагадаємо, що інцидент стався неподалік ТЦ Cosmo Multimall (відомий також як "Космополіт"). Це доволі жвава ділянка автомобільного руху, тому ДТП значно ускладнило можливість швидко дістатися до місця призначення.

Київ ДТП сьогодні карта
На карті позначено приблизне місце аварії і станції "Дрогожичі", до якої майже дістає затор

Раніше "Телеграф" розповідав про серйозну автотрощу, яка сталася під Одесою за участю кількох легкових авто і вантажівки. Один із легковиків буквально розплющило, немов іграшковий.

Також ми писали про ДТП із автобусом в Одеській області. В результаті загинули двоє людей, ще кілька отримали поранення.