Частина Києва залишилася без світла: де його відключено і через що

Читать на русском
Автор
Світло через негоду пропало в Києві та області
Світло через негоду пропало в Києві та області. Фото Ілюстративне фото

Фахівці переведені на посилений режим та вже працюють над тим, щоб повернути світло киянам

У Києві вдень 2 червня у кількох районах зникло світло. У столиці спостерігається негода, яка може бути причиною пошкодження ліній електропередач.

На гарячій лінії ДПЕК повідомили, що спеціалісти вже працюють над усуненням проблем, а аварійні бригади переведені на посилений режим. Кияни в мережі діляться кадрами бурі, що насувається.

Так, станом на 17:00 стало відомо, що електроенергія зникла у Подільському, Оболонському та Святошинському, Солом'янському, Дарницькому та Голосіївському районах Києва, а також у Фастівському та Бучанському районах області. У мережі активно діляться кадрами негоди, яка розбушувалася у столиці надвечір п'ятниці. Городян та гостей Києва просять бути обережними.

"Складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки і не наближуйтесь до ліній електропередач", — уточнили в ДТЕК.

Містян просять повідомляти про відключення світла за телефонами або на сайті ДТЕК:

  • приватні повідомлення на офіційній сторінці компанії у Facebook;
  • кол-центр 38 (067/050) 210 15 88, (044/073) 202 15 88, стаціонарний телефон 15 88;
  • офіційний сайт компанії — кнопка "Повідомте нам про відсутність електроенергії".

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що на вихідні в Україні прогнозують суху погоду без істотних опадів. У Києві також буде сонячно у суботу та неділю.