У центрі Києва сталася стрілянина, є поранений: подробиці та фото

Читать на русском
Автор
2870
Зловмисника затримали
Зловмисника затримали. Фото Поліція Києва

Стрілянину влаштував власник офісу

У Печерському районі Києва з ранку в понеділок, 17 липня, в одній із офісних будівель на вулиці Бойчука чоловік вистрілив у охоронця, після чого зі зброєю забарикадувався у кабінеті. Бійці КОРД затримали зловмисника, а потерпілого забрали до лікарні.

Про це повідомляє поліція Києва.

Чоловік увійшов до офісного приміщення, внаслідок чого спрацювала сигналізація. Після прибуття наряду приватної охорони він вистрілив у бік співробітників охорони та поранив одного з них. Після цього він зі зброєю забарикадувався у офісному приміщенні. На місце прибув КОРД, який затримав зловмисника.

КОРД провів спецоперацію

"Як стало відомо, ним виявився власник офісу, 1980 року народження. Мотиви такого вчинку встановлюються", — зазначили у поліції.

Стрілка затримали

Розпочато кримінальну справу за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – замах на навмисне вбивство. Чоловікові, який стріляв у охоронців, загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше "Телеграф" розповідав про трагедію на Буковині: батько з рушниці випадково застрелив 13-річного сина. Він хотів навчити хлопця стріляти.