Коломойського хотіли взяти на поруки ще три відомі особи: суд виніс рішення

Читать на русском
Автор
7780
Ігор Коломойський
Ігор Коломойський. Фото Ян Доброносов, "Телеграф"

Суд також зобов’язав організувати олігарху необхідну медичну допомогу

Шевченківський суд Києва ухвалив рішення щодо запобіжного заходу олігарху Ігорю Коломойському. Захист Коломойського клопотав про зміну запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт, але незважаючи на слова адвокатів про погіршення здоров’я підсудного, його все ж таки залишили під вартою.

Відео засідання суду, яке проходить у вівторок, 24 жовтня, публікує "Телеграф". Бізнесмен залишається під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 3,8 мільярда гривень.

У свою чергу, суд зобов’язав організувати Ігорю Коломойському медичну допомогу та забезпечити йому необхідне лікування. До цього, як заявляв сам бізнесмен, йому відмовляли у наданні необхідних ліків та забороняли передавати їх через адвоката.

Варто зазначити, що підсудного олігарха намагалися взяти на поруки ведуча Алла Мазур, депутат партії "Слуги народу" Демченко та головний рабин Дніпра Шмуель Каминецький. Раніше суд вже кілька разів відхиляв клопотання захисту про зміну запобіжного заходу Коломойському та клопотання про взяття на поруки.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що адвокати Ігоря Коломойського заявляли про погіршення його самопочуття після перебування в СІЗО. За їхніми словами, у бізнесмена підвищився цукор у крові, почастішали напади панкреатиту, почалися біль у нирках та погіршився зір.