У Києві авто влетіло в зупинку та збило пішоходів: нові подробиці та фото ДТП

Читать на русском
Автор
1871
Місце аварії
Місце аварії. Фото Поліція Києва

На місці аварії працювали усі спеціальні служби міста

Вранці у середу, 25 жовтня, у Печерському районі Києва сталася масштабна ДТП. Так, водій легкового автомобіля злетів із проїжджої частини та врізався у зупинковий комплекс.

Про подробиці аварії розповіли у прес-службі Поліції Києва та прес-службі ГУ ДСНС України в Києві. Внаслідок ДТП постраждали пішоходи, а також водій авто та його пасажир.

Повідомляється, що близько 07:00 на вулиці Великій Васильківській, 85 водій автомобіля Toyota Avensis втратив контроль над транспортним засобом, злетів з дороги та врізався у зупинку.

При цьому автомобіль збив двох пішоходів, які стояли на зупинці, — люди отримали травми різного ступеня тяжкості і їм знадобилася медична допомога. Також в аварії постраждав сам 27-річний водій авто та його пасажир. Відомо, що вони самостійно змогли вибратися з розбитого автомобіля, який від удару перетворився на купу металу.

Місце аварії

На місці аварії працювали медики, рятувальники та правоохоронці. Поліцейські встановили, що водій легковика був тверезий. За цим фактом було порушено кримінальне провадження. Причини та обставини аварії належить встановити слідству.

Місце аварії
Місце аварії
Місце аварії
Місце аварії
Місце аварії
Місце аварії
Місце аварії

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що в Києві п’яний водій скоїв ДТП з 11 автомобілями. події.