У Києві повертаються на маршрути два номери автобуса та тролейбус: подробиці та схеми

Читать на русском
Автор
2501
Ілюстрація
Ілюстрація. Фото Київпастранс

Пасажирів просять ознайомитись із важливою інформацією

З четверга, 26 жовтня, у столиці відновлюють повноцінну роботу тролейбус №38, а також автобуси №62 та №25. Громадський транспорт курсуватиме за звичними маршрутами.

Про це повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації. Відомо, що рух автобусів №62 та №25, а також тролейбуса №38 було припинено через проведення масштабних ремонтних робіт.

У Печерському районі столиці на вулиці Князів Острозьких завершився ремонт інженерних мереж. Завдяки цьому відновлюють роботу тролейбус №38 та автобус №25 – вони повертаються до постійних схем руху.

Схема руху автобуса №25
Схема руху тролейбуса №38

Також відновлює роботу і автобус №62, який курсуватиме за тимчасовою схемою, що діяла до старту ремонтних робіт. Він рухається маршрутом "Контрактова площа — Ботанічний сад".

Схема руху автобуса №62

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що кияни активно відмовляються від пластикових транспортних карток. Люди все частіше стали сплачувати за проїзд у міському наземному транспорті за допомогою цифрової транспортної картки. Як виявилось, саме "отримання" електронної картки для безконтактної оплати проїзду стало найпопулярнішою функцією у додатку "Київ цифровий".