Фарби осіннього Києва: в соцмережі з'явилися атмосферні фото української столиці

Читать на русском
Автор
Золота осінь у Києві
Золота осінь у Києві. Фото https://pixabay.com/

Осінь цього року видалася надзвичайно гарною

Осінь, приходячи в місто, забарвлює все навколо у свої яскраві кольори. Це чудовий час, щоб відкласти всі справи, сповільнити крок, прогулятися столичними вуличками та помилуватися навколишньою красою.

Якщо ж ви волієте розглядати фотографії осіннього Києва, то в цьому вам допоможуть атмосферні знімки, які опублікувала у своєму Instagram авторка під ніком ricky_starify. Через об'єктив свого фотоапарата вона показують красу мегаполісу, яку не кожен здатен помітити.

Усі знімки дівчина робить самостійно та публікує їх у соцмережах. Вона намагається передати надзвичайну атмосферу Києва, на який опустилася золота осінь. Пропонуємо вам помилуватися яскравими фотографіями, які були зроблені в різних місцях столиці:

ricky_starify
ricky_starify
ricky_starify
ricky_starify
ricky_starify
ricky_starify
ricky_starify
ricky_starify
ricky_starify
ricky_starify
ricky_starify

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як виглядав Київ у 60-х роках та публікував ретро-фото Михайлівської площі, стадіону "Динамо", ЦУМу і не лише. Ретро-фотографії Києва ніби переносять нас у минуле та допомагають поглянути на знайомі місця зовсім під іншим ракурсом. Кожен такий знімок наповнений "диханням" столиці та духом того часу.