У Києві серйозна пожежа на Радіоринку, горить автосервіс: подробиці та відео (оновлено)

Читать на русском
Автор
2118
Сильна пожежа
Сильна пожежа. Фото https://t.me/dsns_telegram

Причини події встановлюються

У вівторок, 14 листопада, на території Радіоринку, розташованого в Солом’янському районі Києва, сталася масштабна пожежа. За попередніми даними, вогонь охопив автосервіс на вулиці Ушинського.

Про це повідомляють київські Телеграм-канали. Очевидці стверджують, що перед початком пожежі вони чули гучний вибух.

На даний момент відомо, що автосервіс, розташований на парковці Караваєвих дач за Радіоринком, охопила масштабна пожежа.

"Кажуть, що був якийсь хлопок і після того з боксу витягнули людину з опіками. А вже через 10 хвилин горіло повністю все", — повідомляють очевидці.

Судячи з кадрів із соцмереж, вогонь дуже швидко поширився на велику територію, а стовпи диму від пожежі видно на величезній відстані. На місці працюють пожежники. Причини та обставини події належить встановити компетентним органам.

Пожежа на Радіоринку

Як повідомили у ДСНС, близько 19:00 пожежа на площі 250 кв. м. вдалося ліквідувати. Займання виникло в одному з авто на сервісі, а потім полум'я перекинулося на горючі матеріали, що знаходились у будівлі. До медиків по допомогу звернувся працівник СТО із незначними опіками особи, але від госпіталізації відмовився.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що ДСНС пояснила правила безпеки в опалювальний сезон. Запорукою вдалого проходження опалювального сезону 2023-2024 рр. є дотримання правил безпеки при експлуатації свічок, електрогенераторів, газових пальників тощо. Також у Держслужбі розповіли, як перевірити квартиру на пожежну безпеку