У Києві в квартирі багатоповерхівки пролунав потужний вибух: що відомо (відео)

Читать на русском
Автор
8138
Вибух стався в Солом'янському районі Києва
Вибух стався в Солом'янському районі Києва. Фото kiev.krysha.uа

За попередніми даними, постраждала одна людина

У вівторок, 19 грудня, у Солом'янському районі столиці на території багатоквартирного будинку прогримів потужний вибух. За попередніми даними, у квартирі на другому поверсі стався витік газу.

Люди спочатку почули гучний хлопок, а потім побачили, що з квартири повалив густий чорний дим. Про це повідомили київські телеграм-канали.

Інцидент стався на вулиці Мартиросяна (Сергія Берегового), що в Солом'янському районі Києва. За попередніми даними, тут стався витік газу: спочатку було чутно гучний вибух, а після цього квартира почала горіти.

На місці події працювали пожежники, медики швидкої допомоги та правоохоронці. За попередніми даними, унаслідок вибуху постраждала одна людина. Чоловіка єкстрено госпіталізували до медзакладу.

Причини та обставини вибуху встановлюються. За цим фактом проводиться розслідування.

Вибух стався на вулиці Мартиросяна (Берегового)

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що під Києвом у багатоповерхівці прогримів потужний вибух: деталі та фото. Рятувальники, які прибули на місце події, встановили, що у квартирі, розташованій на 22-му поверсі висотного будинку вибухнув газовий туристичний балон. НП сталася на території села Новосілки.