У Києві пролунали вибухи на одній з вулиць: що відомо

Читати російською
Автор

Вибухи сталися в районі вулиці Романа Шухевича

У столиці України, Києві, пізно ввечері 30 грудня прогриміли сильні вибухи на одній з вулиць. Це не пов'язано із повітряною тривогою, або ударами російських терористів по місту.

Про вибухи повідомив місцевий канал "Реальний Київ" із посиланням на свідчення місцевих мешканців. Також він показав фото та відео з місця подій.

За даними каналу, вибухи сталися в районі вулиці Романа Шухевича. Там пролунали гучні звуки, потім почалася сильна пожежа.

На місці інциденту вже присутні пожежники та поліція. Що це було – поки не повідомляється, офіційних коментарів не давали. Про постраждалих внаслідок інциденту також невідомо.

Telegram-канал
Telegram-канал

Як писав "Телеграф", російські терористи ввечері 21 грудня знову намагалися атакувати Київ за допомогою безпілотників "Шахед". Безпілотники було знищено, однак внаслідок падіння уламків були пошкодження будівель у деяких районах столиці, нажаль, не обійшлося й без постраждалих.

Під час повітряної тривоги у Києві 21 грудня ввечері один з російських безпілотників ударив у багатоквартирний жилий будинок.