"Ні, дякую": перші учасники "Євробачення-2022" представили свою пісню та розчарували мережу

Читати російською
Автор

Першою конкурсну пісню презентувала Болгарія

Болгарія першою оголосила свого конкурсанта та конкурсну пісню для міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення", яке пройде наступного року в Турині, Італія.

Країну представлятиме рок-група Intelligent Music Project разом із чилійським вокалістом Ронні Ромеро. Про це повідомили на офіційній сторінці конкурсу в Інстаграмі.

Конкурсна композиція музикантів називається Intention. Вона описується як музична подорож за межі штампів із глибоким та змістовним текстом.

євробачення 2022

У коментарях думки користувачів щодо пісні розділилися. Одні вважають конкурсантів сильними конкурентами, а інші – ні.

Що відомо про музикантів рок-гурту Intelligent Music Project

До складу входять Біссер Іванов, Славін Славчев (переможець болгарського "X-Factor"), Іво Стефанов, Димитер Сіраков та Стоян Янкулов, який вже представляв Болгарію на "Євробаченні" у 2007 (п’яте місце) та у 2013 (півфінал) роках. Вперше музикант виступав у дуеті зі співачкою Єлицею Тодоровою.

Болгарія на Євробаченні

Болгарія приєдналася до конкурсу пісні "Євробачення" у 2005 році та ще жодного разу не виграла його. Країна досягла своїх найкращих результатів у 2017 році з Крістіаном Костовим, посівши 2-е місце у Гранд-фіналі.

крістіан костів

2021 року співачка Victoria представляла Болгарію на конкурсі пісні "Євробачення" зі своєю піснею Growing Up Is Getting Old.

співачка вікторія болгарія

Нагадаємо, що "Євробачення-2022" пройде у три етапи: перший та другий півфінали відбудуться 10 та 12 травня відповідно. 14 травня відбудеться фінал, на якому буде оголошено переможця пісенного конкурсу.

У 2021 році перемогу на конкурсі здобула рок-група Måneskin. Молодий колектив виступив на сцені з піснею Zitti E Buoni. Представники України на конкурсі цього року, гурт Go_A, змогли опинитися у п’ятірці найкращих виконавців.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що 24 жовтня відбувся фінал нацвідбору на дитяче "Євробачення-2021". Хто переміг і чому одна з учасниць була дискваліфікована — в нашому матеріалі.