"Хто за цю х**ню відповідати буде?": народний артист України розніс новий фільм із Сумською та Остапчуком у пух і прах (відео)

Читать на русском
Автор
3308
Продюсер фільму поки що не відреагував на звернення актора
Продюсер фільму поки що не відреагував на звернення актора

Олексій Горбунов прокоментував нову українську комедію "Кохання та блогери".

У четвер, 20 січня у прокат виходить нова українська комедія "Кохання та блогери", режисером якої став Дмитро Голумбевський, а продюсерами — відомий телеведучий Володимир Остапчук та засновник "Why not enot?" Євген Таллер. Для зйомок у фільмі були запрошені провідні українські блогери: Богдан Шелудяк, Ксюша Манекен, Ганна Алхім, Настя Єлісєєва, Анна Трінчер, Вікторія Маремуха, а також актори Назар Задніпровський та Ольга Сумська.

На своїй сторінці в Інстаграм народний артист України Олексій Горбунов із неприкритим невдоволенням висловився про майбутню прем’єру. Чоловік опублікував невелике відеозвернення до творців комедії, в якому в пух і прах розніс і акторську гру та ідею картини.

Варто зазначити, що 60-річний актор не обмежував себе у висловлюваннях, використовуючи у своїй промові велику кількість нецензурної лексики. Також Олексій Сергійович запропонував блогерам-учасникам спочатку подивитися фільми "Свінгери" та "Свінгери 2", натякаючи на погану якість фільму та акторську гру.

"Хто за цю х**йню всю відповідати буде? Коли відповідальність включиться, бл*дь?!" — обурено заявив артист.

Крім цього, Горбунов звернувся до продюсера фільму Євгена Таллера з пропозицією послухати від нього (Горбунова) "лекцію" — "що таке артисти" і що вони повинні робити в кадрі.

Увага! На відео є ненормативна лексика 18+!!!

Раніше "Телеграф" повідомляв, що всього за два тижні прокату третина пригод Людини-Павука під назвою "Немає шляху додому" зібрала понад мільярд доларів каси по всьому світу і безліч різноманітних відгуків.