Не порадує жінок на 8 березня: в Україні "забанили" російського артиста

Читать на русском
Автор
815
Шуфутинського не пустять до України
Шуфутинського не пустять до України

Концерту Шуфутинського у Києві не буде.

У весняне свято 8 березня в Києві анонсовано великий концерт відомого російського шансоньє Михайла Шуфутинського, проте шанувальникам артиста, які придбали квитки на його виступ (досить дорогі), доведеться скасувати свої плани. А все тому, що не буде концерту.

Спікер Держприкордонслужби Андрій Демченко повідомив Укрінформу, що співак не зможе виступити у Києві, адже не зможе перетнути кордон України. Прикордонники не дозволять йому в’їзд за порушення українського законодавства.

"У нас на цей час достатньо підстав вважати, що він неодноразово був у Криму, на тимчасово окупованій території, і при спробі його в’їзду в Україну, прикордонники обов’язково проведуть усі необхідні заходи безпосередньо у пункті пропуску. Якщо він з’явиться для перетину кордону, у нас є підстави заборонити йому в’їзд до України", – сказав Демченко.

Зазначимо, що після появи анонсу концерту українці обурилися, що в Україні взялися за організацію концерту російського артиста, який визнає окупацію Криму. Серед обурених був відомий український продюсер Ігор Кондратюк.

Комментарий Кондратюка

Нагадаємо, що для того, щоб таких концертів більше не організовували в українських містах, Ігор Кондратюк створив петицію на сайті президента про заборону на в’їзд в Україну російських артистів. Попри те, що реакція глави держави на петицію вже є, реальних зрушень у цьому питанні поки що немає. Про це Кондратюк розповів "Телеграфу" в ексклюзивному інтерв’ю.