"Крадуть русаки наш сонях": Kalush Orchestra заспівали про козаків і підкорили мережу (відео)

Читать на русском
Автор
1605
Kalush Orchestra випустять пісню Нумо Козаки
Kalush Orchestra випустять пісню Нумо Козаки

Переможці цьогорічного "Євробачення" готують новинку до Дня Українського козацтва

Український гурт Kalush Orchestra, який у вересні тріумфально виступив перед українськими військовими в Іспанії, анонсував вихід нового вибухового треку під назвою "Нумо козаки". Ймовірно, прем'єра пісні відбудеться саме на День Українського козацтва в п'ятницю, 14 жовтня.

Фронтмен гурту Олег Псюк опублікував відео, на якому музиканти виконують нову пісню разом з учасником шоу "Голос країни-2018" Олександром Полежаєвим, який відомий своїм фанатам як Козак Сіромаха.

Нумо козаки, по конях

Нумо козаки!

Крадуть русаки наш сонях

Крадуть русаки

"Йо! Не дивлячись на жорстокість ворога та відсутність у нього будь-яких людських якостей, українські воїни женуть їх з нашої землі все далі і далі!", — написав репер, а також зацікавився у підписників, чи треба їм випускати повну версію треку.

"Випускати", "Браво", "Це просто неймовірно. Випускайте", — відписали в коментарях шанувальники музичного гурту.

Зазначимо, що від початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну гурт Kalush Orchestra активно підтримує українську армію. Після перемоги на "Євробаченні-2022" Kalush Orchestra продали свій кубок з конкурсу на аукціоні для потреб ЗСУ, а 24 серпня організували благодійну акцію. Впродовж доби вони просили шанувальників надсилати по 24 гривні для реабілітації захисників "Азовсталі". За добу гурт зібрав 5 мільйонів гривень, які вже наступного дня передали на лікування військових.