Том Круз замість Подоляка та Кіану Рівз у ролі Притули: у мережі провели кастинг до голлівудського блокбастеру про Україну

Читати російською
Автор

Не забули українці навіть про путінських пропагандистів

Українці — справді непереможна нація, адже тільки ми під час війни, бомбардувань та постійних відключень світла продовжуємо жартувати і залишаємось на хвилі позитиву. Наприклад останнім часом соціальними мережами розлетівся якийсь віртуальний кастинг на роль українських діячів, якби про події в Україні знімали блокбастер.

Ідея такого кастингу спала на думку користувачеві Твіттеру з ніком Тимчіно морено (@Abscurat). Прочитавши статтю про розслідування вбивства Дениса Кірєєва, він припустив, хто зі світових знаменитостей зміг би зіграти ролі відомих українців, якби Netflix взявся за зйомки серіалу.

"Прочитав гостросюжетну історію про Кірєєва і ми всім тимчатом склали кастинг майбутньої екранізації цього детективу від Netflix", — написав українець і поділився першими ідеями, які з радістю підтримали.

Отже, серед "головних ролей" — керівник ГУР Міноборони України Кирило Буданов, радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, військовий експерт Олег Жданов, речник СБУ Артем Дегтяренко, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, президент України Володимир Зеленський, і навіть є пес Патрон. Виконавців їхніх "ролей" обирали більше за подібністю до зовнішності. Зазначимо, що вийшло дуже непогано.

Не забули українці і про іноземних партнерів. Виконавців знайшли також і для ролі Бориса Джонсона, Макрона, Шольца та Ердогана.

І, звичайно ж, не обійшлося без путінських пропагандистів, колаборантів і навіть знайшли актора, який може зіграти російського кривавого диктатора путіна.

Також ми пропонуємо вам переглянути ще одну добірку відмінних мемів про українців під час війни. Дивіться смішні картинки та приколи та допомагайте собі рятуватися від стресу.