Alyosha заспівала про українських матерів у першому півфіналі Євробачення у дуеті з британською зіркою (відео)

Читать на русском
Автор
8039
Alyosha стала гостем Євробачення 2023
Alyosha стала гостем Євробачення 2023. Фото Скриншот

Співачка Alyosha не вперше виходить на сцену конкурсу, але вже не як учасниця

У вівторок, 9 травня 2023 року, проходить перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення". Україна через повномасштабне російське вторгнення не змогла організувати шоу на правах переможця минулого року, але в Ліверпулі виступить багато українських зірок. Серед них учасниця Євробачення-2010 співачка Alyosha.

Як повідомляє "Телеграф", артистка заспівала у дуеті з британською виконавицею. Зал сприйняв перформанс шквалом оплесків!

Так, для виступу Alyosha обрала пісню Ordinary World культового британського поп-рок-гурту Duran Duran. Крім того, разом із британською співачкою Rebecca Ferguson заспівали у дуеті. Перформанс називається "Ласкаво просимо до нас додому" і розповідає про надію, мужність і підтримку України всім світом. Сцену було підсвічено кольорами українського прапору.

Як повідомила співачка у соцмережах, виступ присвячено українським матерям, які були вимушені вивозити своїх дітей через російський повномасштабний напад у безпечні міста та країни. Alyosha подякувала ЗСУ, які захищають Україну від ворога.

Нагадаємо, у 2010 році Alyosha потрапила до першої десятки фіналістів із піснею Sweet People. Трек присвячений глобальним проблемам із екологією.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що 9 травня 2023 року в Ліверпулі проходить перший півфінал Євробачення 2023. З 15 країн-учасниць за допомогою голосування оберуть десятку найкращих. Україну цього разу представляє дует TVORCHI із треком Heart of Steel. Оскільки наша країна перемогла минулого року, то автоматично потрапляє у фінал.