Євробачення-2024: Україна стала одним із головних фаворитів конкурсу

Читать на русском
Автор
986
Країни, які вже презентували своїх учасників стали аутсайдерами Євробачення
Країни, які вже презентували своїх учасників стали аутсайдерами Євробачення. Фото eurovision.ua

Букмекери оновили прогнози на Євробачення-2024 – список лідерів змінився

Україна посіла у букмекерів друге місце у рейтингу учасників Євробачення. Це сталося після того, як організатори Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс презентували композиції всіх учасників.

І це не єдина зміна у таблиці учасників на сайті Eurovision World. Зокрема, Ізраїль опустився з другого місця на п’яте. Хоча ця країна досі не назвала ім’я свого учасника.

На першому місці від початку нового року знаходиться британський виконавець, зірка європейської інді-поп музики Оллі Александер. Крім цього, у п’ятірці лідерів традиційно опинилися італійці та шведи, на третьому та четвертому місці відповідно. Представників цих країн завжди вважають головними претендентами на перемогу. Хоча ці країни досі не представили своїх учасників.

А от у тих, хто вже визначився з артистом і піснею справи не найкращі. Франція вже вилетіла з топ-10 та перебуває на одинадцятому місці. Чехія та Албанія ще гірші. Зараз вони на 34-му та 36-му місцях, відповідно, з 37 учасників. Замикає рейтинг Сан-Маріно.