Показали себе справжніми рокерами: Мік Джаггер та легенда Foo Fighters випустили нову потужну пісню (відео)

Читать на русском
Автор
2463
Показали себе справжніми рокерами: Мік Джаггер та легенда Foo Fighters випустили нову потужну пісню (відео) Новина оновлена 26 липня 2023, 13:07

Мік Джаггер і Дейв Грол випустили пісню Eazy Sleazy, яка звертається до різних елементів пандемії.

77-річний фронтмен Rolling Stones Мік Джаггер та 52-річна легенда рок-гурту Foo Fighters Дейв Грол, який у листопаді минулого року випустив сингл під назвою Shame Shame, представили потужну композицію Eazy Sleazy.

Відеоролик, присвячений закінченню карантину у Великій Британії, був опублікований на офіційному YouTube-каналі Джаггера.

У пісні рок-музиканти глузливо розглядають деякі з недоліків життя в ув’язненні будинку під час пандемії. Тексти в цьому запальному, оптимістичному треку включають: "Намагаючись написати мелодію, краще підключити мене до Zoom" та "Занадто багато телебачення мене лоботомує".

"Мозок не зрозумів, що це було": Кароль поцілувала сама себе в новому кліпі "Хороший хлопець" (відео)

" Уся справа в тому, щоб вийти з усього того, що я згадую у віршах. Ми сподіваємося, що це призведе до оптимістичнішого настрою ", — додав Мік.

Цікаво, що фронтмен Rolling Stones віртуально поєднався з гітаристом Foo Fighters Дейвом Гролом, який додав свою партію зі своєї студії в Лос-Анджелесі.

Раніше повідомлялося, що в 2019 році 77-річному Міку Джаггеру була зроблена операція на серці, але це не завадило рок-групі вирушити в тур США і Канадою.