Отримайте від телефона максимум: лайфхаки, щоб покращити роботу Android

Читать на русском
Автор
714
Чи потрібні вам всі програми на смартфоні насправді?
Чи потрібні вам всі програми на смартфоні насправді?. Фото www.ixbt.com

Персоналізація телефона робить користування приємнішим та ефективнішим

Смартфони приховують безліч налаштувань. Зробити користування ними можна зручніше за допомогою простих маніпуляцій.

PCMag розповів про популярні лайфхаки для телефонів з ОС Android. "Телеграф" обрав 3, які можуть покращити його роботу.

Видаліть програми, які вам не потрібні

В багатьох телефонів Android є безліч попередньо встановлених програм. Деякі з них корисні — карти, електронна пошта, браузер тощо, — але, є такі, які вам не потрібні. Також постачальники телефонів, як правило, включають власні програми, наприклад ігри. Просто натисніть і утримуйте піктограму програми, а потім виберіть запис "Інформація про програму", щоб перейти на сторінку з інформацією про програму, де її можна видалити або ж знайдіть її через меню "Програми" в налаштуваннях.

Відредагуйте швидкі налаштування

Ви можете налаштувати відображувані плитки в шторці швидкого доступу так, щоб потрібні параметри були доступні в першому рядку, який можна провести пальцем вниз. Просто натисніть значок олівця, знайдіть потрібні плитки та перетягніть їх у верхній розділ. Ви можете додати такі корисні інструменти, як режим фокусування та темний режим, режим енергозбереження тощо.

Використовуйте режим енергозбереження

Android пропонує набагато різні типи контролю над параметрами економії батареї. Ви можете не лише ввімкнути режим економії батареї та автоматично вимкнути його, коли телефон заряджається, але й скористатися функцією адаптивної батареї, яка подовжує термін служби батареї залежно від ваших моделей використання. Ви також можете встановити розклад для режиму заощадження батареї та автоматично вибирати його залежно від використання або коли ви досягаєте певного відсотка заряду.

Раніше "Телеграф" розповідав, чим може загрожувати використання старої SIM-карти. Її раптова поламка через знос може стати причиною втрати контактів.