Для ароматної кави: що додати до напою, щоб він став солодким без цукру

Читати російською
Автор

Ці компоненти збагатять смак напою

Маленькі моменти у приготуванні їжі та напоїв можуть задавати тон смаку готової страви. Ми розповідали, як правильно варити макарони. Тепер розповімо, як можна зробити каву смачнішою без додавання рафінованого цукру.

Є багато альтернатив, які покращать смак вашого напою. Про них розповіли на foodbabe.com.

Що додати замість цукру

Кориця

Додає солодкуватого аромату напою, а також має цікавий відтінок смаку, що ідеально поєднується з кавою. Можна додавати як у готовий напій, так і в каву перед приготуванням.

Горіхове та кокосове молоко

Рослинне молоко — чудове рішення, якщо ви з якихось причин не хочете додавати коров’яче. Рослинні види молока надають каві кремової текстури і природної солодкості. Спробуйте збити їх у пінку для більш насиченого смаку.

Какао-порошок

Підкреслює шоколадні нотки кави. Можна змішувати його з кавою перед заварюванням або ж додавати вже безпосередньо у готову чашку.

Морська сіль

Це рішення може здатися дивним і нелогічним, але солона сіль працює на те, щоб ваша кава без цукру мала солодкий смак. Невелика дрібка солі підсилить природну солодкість кави. Тут ніякої магії — лише те, як працюють наші рецептори смаку.

Спробуйте різні комбінації спецій і добавок, щоб знайти свій ідеальний смак. Також ми розповідали, як відмити руки від грибів.