Ротару перед концертом на "Олімпійському" в Києві виступила в Росії на "Новій хвилі" (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Софія Ротару
Софія Ротару

Ротару виступила на відкритті фестивалю на запрошення російського композитора Ігоря Крутого.

Народна артистка України Софія Ротару напередодні грандіозного концерту до 30-ї річниці від Дня незалежності України на НСК "Олімпійський" 24 серпня, учасницею якого вона є, виступила на музичному фестивалі "Нова хвиля" в російському Сочі.

Відповідні відео публікують в мережі.

Ротару виступила на відкритті фестивалю на запрошення російського композитора Ігоря Крутого. Співачка виконала свою нову пісню "Ледяные дожди" і, звичайно, старі хіти.

София Ротару
Софія Ротару дає концерти і в Росії, і в Україні

Шанувальники в коментарях до відео відзначили, що Ротару виглядає дуже молодо. І дійсно, в білій сукні в підлогу в грецькому стилі співачка виглядала чудово.

Варто зазначити проте той факт, що співачка відправилася в Росію прямо напередодні Дня незалежності України. У цей день у неї заплановано виступ на "Олімпійському" — співачка візьме участь у масштабному святковому концерті.

При цьому багатьох народних артистів, які хотіли виступити на День незалежності на "Олімпійському", взяти участь в концерті не запросили. Серед них Павло Зібров та Катерина Бужинська.

До слова, тільки вчора народна артистка України Марія Бурмака в ексклюзивному інтерв’ю "Телеграфу" відзначила тенденцію, що деяких українських артистів за поїздки в Росію "піддають тотальної обструкції", а за іншими нібито цього не помічають.