"Як дві сестрички": Оля Полякова вразила схожістю зі старшою дочкою

Читати російською
Автор
Новина оновлена 10 вересня 2021, 12:33

Шанувальники Олі Полякової відзначають, що співачка виглядає молодше своєї старшої дочки.

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка раніше заступилася за свою старшу дочку, не тільки успішна співачка, але дуже турботлива і любляча мати. Артистка часто ділиться зі своїми шанувальниками знімками і розповідями про своїх дочок.

Однак частіше все ж на сторінці Олі в Інстаграмі "світиться" старша дочка — 16-річна Марія. А ось 9-річна Аліса не особливо "публічна людина".

23 серпня о Маріїнському парку пройшла церемонія нагородження "Національна легенда України" та святковий концерт, в якому взяла участь і Оля Полякова. На своїй сторінці в соцмережі виконавиця поділилася знімками з виступу, на який її прийшла підтримати дочка Марія.

Спільне фото з дочкою, як в часто буває, викликало бурхливе обговорення в мережі, тільки на цей раз користувачі відзначили не тільки неймовірну схожість матері та дочки, а той факт, що Ольга і Маша виглядають як ровесниці.

Раніше, "Телеграф" писав, що Оля Полякова висловилася в сторону російського співака Валерія Меладзе, який в одному з інтерв’ю назвав українську артистку "фріком".