"Важливо, щоб простір був організованим": кухонні лайфхаки від Євгена Клопотенко

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 10 вересня 2021, 12:27

Повар Євген Клопотенко розповів, як організовує простір у себе на кухні.

Відомий український кулінар, переможець проєкту "Мастер Шеф", ресторатор Євген Клопотенко, який раніше поділився рецептом лінивих вареників з соусом із сметани і ягід, розповідає своїм підписникам не тільки, як готувати, але і як правильно організувати робочий простір на кухні, щоб працювати на ній було зручніше.

Власними кухонними лайфхаками Клопотенко поділився на своїй сторінці в Інстаграм.

"До всіх речей я прийшов інтуїтивно, просто через досвід взаємодії із простором. Не приховую ті фішки, а ділюся, щоб бути корисним" — пише кулінар.

Як організувати кухонний простір за порадами Євгена Клопотенко:

  • Металеві контейнери для міні-сміття. Шкурки від овочів йдуть туди, щоб не забивати мийку.
  • Стіна з комірками для спецій. Зручно, коли все розподілено.
  • Комірки для пляшок.
  • Залучений весь верхній простір на шкафчиках.
  • Магнітна дошка на холодильник, щоб писати різні нотатки.
  • Величезний стелаж, де зберігається все, що не влізло у шкафчики.

Раніше Євген Клопотенко насмішив користувачів мережі кулінарним мемом про український борщ.